Italiensk brødsalat

Pasta med varmrøget laks

Sundhedsstyrelsen siger jo at vi skal spise mere fisk. Det er noget af det vi herhjemme kæmper med, da inspirationen nogle gange mangler.
Men denne pastaret er en favorit herhjemme – omend den er lidt firser. Det tager absolut kun den tid at lave som det tager at koge den friske pasta.

Til to personer:

  • 250 gram frisk pasta
  • 125 gram varmrøget laks
  • 100 gram frosne ærter
  • 1 dl fromage frais (eller skyr, creme fraiche eller noget helt fjerde)
  • Dild

Sæt vandet over til pastaen. Mens det kommer i kog, findeler du laksen, hakker dilden og tager ærterne op af fryseren. Når pastaen er ved at være kogt færdigt putter du de frosne ærter i, så de koger med de sidste minuts tid eller sådan.

Billedet er fra en omgang hvor jeg var helt “utraditionel”, i stedet for dild kom jeg purløg i og hakkede lidt friske forårsløg i.

2013-06-03 18.56.26

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italiensk brødsalat