Koldskålfromage med skyr

Vegetarisk lady og vagabonden pastaret

Kærligheden blomstrer i det lille hjem, nu hvor vores bryllup nærmere sig med raske skridt. Derfor er det vil oplagt, at aftensmaden skulle stå i det pladderromantiske tegn med pasta ala lady og vagabonden. Denne gang i en vegetarisk udgave, da kødbollerne er lavet på tun, og saucen er på grillede peberfrugter.

Jeg skulle hilse fra min kommende mand og sige, at dellerne virkelig er gode og fulde af smag.

Opskriften her giver en 3-4 portioner.

Tundellerne:

  • 1 ds tun i vand (jeg brugte den gode rio mare tun – du kan læse mere om den her)
  • 3 spsk grov rasp
  • 2 spsk skyr, fromage frais eller creme fraiche
  • 1 æg
  • 0,5 dl frisk hakket persille
  • 1 citron (skal og saft)
  • lidt knust chili efter smag
  • salt og peber

Bland alle ingredienserne sammen. Farsen skal være ret fast i det. Nu skal du blot forme farsen til små kødboller og stege dem på panden. De skal have ca. 10 minutter i alt.

Imens  koger du pastaen.

Peberfrugtsauce:

  • 2 peberfrugter
  • 1 chili
  • Lidt soltørrede tomater (de kan undværes)
  • En smule balsamico
  • En smule vand

Peberfrugterne skal grilles. Jeg gør det altid i ovnen. Ovnen skal være godt varm (ca. 250 grader gerne med grill), giv peberfrugter indtil de begynder at blive sorte og bobler. Herefter tager du peberfrugterne ud, og lader dem køle lidt af. Herefter skal skindet pilles af. Tilsidst skal det hele blendes – jeg piller nu kernerne ud af chilien. Tilsæt lidt vand, så saucen for den rigtige konsistens.

Tilsidst skal pastaen vendes med saucen, og tunbollerne skal i og serveres med lidt frisk parmasan.

2014-07-13 16.27.17

1

  • mie

    Hej. Ikke fordi det ikke lyder lækkert, men mad med fisk bør ikke betegnes som vegetarisk, da man som vegetar ikke spiser fisk. Spiser man fisk er man det der hedder pescetar. Hilsen Mie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldskålfromage med skyr