Salat med jordbær, spinat og ærter

Kvarktærte (glutenfri madtærte)

Dette er en af min mors gamle opskrifter. En opskrift, der virkelig mindsker madspild, og det kan jeg altså godt lide. Derudover bilder jeg mig ind, at tærten er halvsund. Hvis du vil have lidt ekstra hjælp til bikiniformen, så husk konkurrencen om XL-S medical fedtbinder.

Til en tærte (rigeligt til 4 personer):

  • 1 bæger kvark 1%
  • 2 peberfrugter
  • 1 løg
  • 200 gram restkød (jeg bruger gerne svinemørbrad, skinke, nakkefilet eller ligende)
  • 3 æg
  • 0,5 dl majsmel (du kan også sagtens bruge almindelig eller andre typer mel)

Skær løg, peberfrugter og kød i små stykker og svits det hele på panden. Imellem tiden blander du kvarken, æggene og melet. Bland nu grøntsagerne og kødet i kvarkenmassen.
Put massen i et tærteform, og bag tærten i en time ved 175 grader. Server tærten med sennep og grøn salat.

2014-06-25 18.20.38

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med jordbær, spinat og ærter