Majspandekager
Nogle gange kan det være dejligt med en sund og let frokost eller aftensmad. Disse pandekager tager ingen tid at lave og de smager skønt.
I onsdags lavede jeg majspandekager til aftensmad. Opskriften her var til to dage til en person. Men man kan altid servere lidt laks eller rejer til – det tror jeg ville gøre sig rigtig godt. Dejen kan også varieres med lidt krydderier f.eks. chili eller karry.
Du skal bruge:
- 165 g søde majs
- 1 tsk bagepulver
- 4 spsk hvedemel
- 2 stk æg
- 4 spsk skyr
- En smule vand
- Lidt salt og peber
Pisk æg med mel, mælk, bagepulver og skyr. Tilsidst vender du de drænede majs i dejen. Du kan tilsætte lidt vand eller mælk så dejen får den rigtige konsistens.
Bag dem på panden som små amerikanske pandekager. Jeg fik lidt dejlige avocadosnask til og lidt porre på toppen. Dejligt let og hurtigt.
Ingen kommentarer endnu