Biscotti med chokolade

Biscotti med lakrids og citron

Jeg kom til at indkøbe den utrolig lækre lakridsmarcipan fra Bülow idag – efter at have prøvesmagt den, begyndte min hjerne straks at finde på ting, den kunne bruges til.

Først forsøg blev disse utrolig lækre biscottier, der har en rigtig god balance mellem syrlige citron og den kraftige lakrids.

Til 25 biscottier skal du bruge:

  • 125 gram hvedemel
  • 125 gram sukker
  • 0,5 tsk bagepulver
  • 1tsk vaniljesukker
  • 75 gram mandler
  • 100 gram lakridsmarcipan fra bülow
  • Citronskal fra 1 øko citron
  • 1,5 æg

Først blander du alle de tørre ting (hvedemel, sukker, bagepulver, vanilje og grofthakkede mandler) Dernæst river du marcipanen og får den fordelt i de tørre ingredienser, så tilsætter du den revne citronskal. Tilsidst binder du det hele sammen med ca. 1,5 æg. Massen er godt klistret.

Del dejen i to dele og tril/form to flade pølser af ca. 4cm bredde.

Bag biscotti-rullerne ved 175 grader i en varmluftsovn i ca. 20 minutter. Tag rullerne ud og skær dem i skiver, og læg kagerne tilbage på bagepladen. Til sidst bager du dem i ca. 15min ved 150 grader. De er en lille smule bløde, når du tager dem ud af ovnen men bare rolig, de skal nok blive hårde, når de køler af.

Opbevar dem i en kagedåse og nyd dem til en kop the.

 

20131106-072336.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Biscotti med chokolade