Æblebrød med kanel

Biscotti med chokolade

Juletiden nærmer sig og småkageformen skal lige pudses af. Det gøres naturligvis med en god gang biscottis. Disse er helt klassiske men jeg vil klart prøver at lave nogle lidt mere eksperimentelle næste gang – jeg tænker noget med lakrids og citron. Men følg med så skal jeg nok skrive lidt om det.

foto (3)

Opskriften giver ca 25-30 stk

  • 150 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 110 g sukker
  • 2 æg
  • Korn af 1 stang vanijle
  • 50 g mørk chokolade, groft hakket
  • 50 g mandler, groft hakket

Bland mel og bagepulver i en skål. Tilsæt sukker, vaniljekorn, grofthakket chokolade og mandler. Tilsæt æggene et ad gangen og saml det hele til en ensartet dej.
Del dejen i 2 lige store stykker. Rul dem ud på et meldrysset bord i stænger og læg dem på en bageplade med bagepapir. Tryk stængerne lidt flade.
Bag stængerne i ovnen ved 185 grader i 25 min.
Tag dem ud og lad dem køle af.
Skær dem i 1 cm tykke stykker. Stykkerne lægges på pladen igen og stilles i den slukkede ovn til tørring eller bages igen ved 120 grader i ca. 20 min.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æblebrød med kanel