Banankage
Der lå to bananer i frugtskålen der mildt sagt havde set bedre dage…
Og sådan nogle godt modne bananer er bare rigtig gode til banankage.
Normalt laver jeg en stor kage men denne gang blev det til 12 muffins.
Opskriften lyder som følgende:
- 3 æg
- 2 dl sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 75 gram smør
- 100 gram hvedemel
- 25 gram kokosmel
- 1 tsk bagepulver
- 2 modne bananer
pisk æg, sukker og vaniljesukker. Smelt smøret og bland mel, kokosmel og bagepulver sammen. Nu hælder du skiftevis smøret og melblandingen i æggemassen. Til sidst moser du bananerne enten med en gaffel eller en stavblender. Du vender de mosede bananer i dejen. Smør en muffinform eller ildfast fad og hæld dejen heri.
Hvis du laver en kage skal den have ca. 30min ved 175grader mens muffinsene fik 20min ve 175grader.
Til sidst kan du dække kagen med smeltet mørk chokolade.
Ingen kommentarer endnu