Pasta med varmrøget laks

Banankage

Der lå to bananer i frugtskålen der mildt sagt havde set bedre dage…
Og sådan nogle godt modne bananer er bare rigtig gode til banankage.

Normalt laver jeg en stor kage men denne gang blev det til 12 muffins.

Opskriften lyder som følgende:

  • 3 æg
  • 2 dl sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 75 gram smør
  • 100 gram hvedemel
  • 25 gram kokosmel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 modne bananer

pisk æg, sukker og vaniljesukker. Smelt smøret og bland mel, kokosmel og bagepulver sammen. Nu hælder du skiftevis smøret og melblandingen i æggemassen. Til sidst moser du bananerne enten med en gaffel eller en stavblender. Du vender de mosede bananer i dejen. Smør en muffinform eller ildfast fad og hæld dejen heri.
Hvis du laver en kage skal den have ca. 30min ved 175grader mens muffinsene fik 20min ve 175grader.
Til sidst kan du dække kagen med smeltet mørk chokolade.

2013-06-03 18.44.58

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med varmrøget laks