Madpandekager
Engang i mellem synes fantasien at være forsvundet. Der skal både laves aftensmad og frokost. Det kan være hårdt at trække sig selv op til, når man går alene rundt derhjemme efter en lang arbejdsdag. Derfor bliver det let en løsning, der kan gå både til frokost og aftensmad.
Igår lavede jeg nogle skønne madpandekager, der om aftenen blev fyldt med æggesalat, og så kunne man let rulle en sammen med lidt pesto, kalkunpålæg og grøntsager til frokost.
Opskriften på de gode pandekager kommer her:
- 100 g mel (hvede-, grahams-, kikærte- eller fuldkornsboghvedemel)
- 1 nip salt
- 3 æg
- ca. 2½ dl mælk (sød-, let- eller minimælk)
- 1-2 spsk. olie
- 1 spsk tørret oregano
Pisk mel, salt, æg og mælk sammen med. Rør olien i, og lad dejen stå ½-1 time. Rør den igennem. Er den meget tyk, så rør lidt mere mælk i, ellers er det svært at få lavet tynde madpandekager.
Kom lidt olie på panden. Hæld dejen langsomt på, mens du vipper panden rundt.
Ingen kommentarer endnu