Mexicansk tundip

Spicy tuna quesadilla

Efter en lang dag med masser af motion, var dette, lige hvad jeg havde lyst til. Lav en dejlig salsa til evt. af mango/peberfrugt/chili, så bliver måltidet mindre kulhydrattungt.

To personer (når der serveres salsa til):

  • 1 dåse drænet mini tun i vand fra Rio Mare (det svarer til en halv almindelig dåse)
  • 2 tsk light mayo
  • 1 tsk dijonsennep
  • 3-4 stk jalapenos
  • 1 skalotteløg
  • 2 tortillapandekager
  • Lidt ost (vil du ikke nok rive osten selv – revet ost i pose er fyldt med alle mulige tilsætningsstoffer og har ikke nær den samme smag)
  • Koriander efter smag

Put tun, mayo, sennep, jalapenos, skalotteløg i en minihakker og kør det til en ensartet masse. Tænd for grillpanden eller den almindelige pande og læg en pandekage på med lidt revet ost på toppen. Når pandekagen er ved at være god sprød, og osten er smeltet, tages den af. Den anden pandekage smøres med tunmassen og på med den på grillpanden. Når denne også er sprød, lægges de to pandekager sammen. Jeg pynter med lidt koriander, da herren i huset ikke har en stor forkærlighed for krydderiet, og det er derfor let at pille af. Ellers kan du sagtens putte det i tunmassen…

2014-07-21 16.54.44

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mexicansk tundip