Juice med mango og passionsfrugt

Mexicansk tundip

Det er vigtigt at holde saltbalancen oppe i  disse dage, hvor vi sveder sådan i varmen (og en rigtig god undskyldning for at få en enkelt salt snack eller to).
Og du tænker nok, at det rabler for kvindemennesket – fisk i dippen… Men prøv det! Det smagte faktisk rigtig godt, og en god afveksling til den sædvanlige salsa eller cream fraiche helvede…

2014-07-18 18.35.57

Du skal bruge:

  • 1 dåse tun i olie – drænet (vælg nu en god tun, det er altså det bærende element – jeg anbefaler Rio Mare)
  • 1 forårsløg
  • ½ chili (jeg fjernede kernerne – men smag og behag)
  • 1 spsk sød chilisauce
  • 2 spsk mayonaise (her brugte jeg light modellen fra Hellmann)
  • Saften fra en lime
  • Salt
  • Koriander efter smag (jeg brugte ca. 2 spsk finthakket + lidt pynt på toppen)

Smid det hele i minihakkeren (stavblenderen/blenderen), og kør indtil du har en ensartet masse. Smag til med chili, lime, salt eller koriander. Mere simpelt bliver det altså ikke…

2014-07-18 18.35.19

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juice med mango og passionsfrugt