Skyrfromage
Desserter er ikke en del af hverdagen hjemme hos os.
Men derfor kan man godt tillade sig det en gang imellem… Og især når det er denne skyrfromage.
Til to personer:
- 80-100gram skyr
- Et drys vanilje
- Et bæger past æggehvider
- Lidt honning
- Blåbær
- Hasselnødder
Jeg startede med at putte hasselnødderne i ovnen ved 150grader i 15minutters tid. Så kommer smagen virkelig frem i nødderne og man kan let tage skallen af.
Bland derefter skyr med lidt vaniljepulver og lidt honning (hvis du vil lave den helt sukkerfri – kan du sikkert bruge stevia – jeg har ikke forsøgt mig med det endnu). Smag undervejs hvor meget honning du vil have i. Pisk hviderne stive og vend dem i skyren.
Til serveringen hakkede jeg hasselnødderne groft og puttede halvdelen i bunden af to glas dernæst fromagen og til sidst blåbær og hasselnødder på toppen. Jeg kunne ikke nære mig og dryppede lidt mere honning på toppen.
Ingen kommentarer endnu