Tomattærte

Skyrfromage

Desserter er ikke en del af hverdagen hjemme hos os.
Men derfor kan man godt tillade sig det en gang imellem… Og især når det er denne skyrfromage.

Til to personer:

  • 80-100gram skyr
  • Et drys vanilje
  • Et bæger past æggehvider
  • Lidt honning
  • Blåbær
  • Hasselnødder

Jeg startede med at putte hasselnødderne i ovnen ved 150grader i 15minutters tid. Så kommer smagen virkelig frem i nødderne og man kan let tage skallen af.
Bland derefter skyr med lidt vaniljepulver og lidt honning (hvis du vil lave den helt sukkerfri – kan du sikkert bruge stevia – jeg har ikke forsøgt mig med det endnu). Smag undervejs hvor meget honning du vil have i. Pisk hviderne stive og vend dem i skyren.

Til serveringen hakkede jeg hasselnødderne groft  og puttede halvdelen i bunden af to glas dernæst fromagen og til sidst blåbær og hasselnødder på toppen. Jeg kunne ikke nære mig og dryppede lidt mere honning på toppen.

IMG_0840

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomattærte