Vidunderlig aften på AOC

Risotto med asparges

I sidste uge fejrede vi mandens fødselsdag med hele den pukkelryggede familie.
Jeg kom i den anledning til at købe alt for mange asparges, så jeg prøver at være opfindsom. Igår stod den så på risotto med asparges.

Risotto er noget jeg fornyligt har stiftet bekendskab med, men det smager jo så skønt.

Jeg brugte følgende ingredienser:

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 dl risottoris
  • 5-6 dl boullion
  • 1 bundt asparges
  • 1 håndfuld parmasan
  • 1 klump smør (25 gram velsagtens)
  • Salt og peber

IMG_0800

Du svitser et finthakket løg og hvidløg i en gryde med olivenolie. Dernæst tilsætter du risene som også svitses kort med. Så begynder du langsomt at tilføje bouillonvandet  Lad det koge godt ind inden du tilføjer mere bouillon  Jeg tilsætter ca. 1½ dl af gangen. Når risene er ved at være kogt færdige og risotto har fået den rette konsistens til tilsætter du aspargesene og lader dem koge med ganske kort inden du tilsætter smør først og så parmasan til sidst. Smag til med salt og peber og server med frisk revet parmasan og sort peber.

IMG_0804

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidunderlig aften på AOC