Pasta med aspargespesto

Vidunderlig aften på AOC

I fredags var vi på restaurant AOC. Det er så bestemt et besøg værd.

Vi fik tasting menuen med ti retter og fire omgange appetizers.

Her får du besøget – eller i hvert fald de ti retter – i billeder

AGURK & STENBIDERROGN, rygeost & estragon
(klart noget jeg skal forsøge at genskabe derhjemme – estragoncremen gik så godt til stenbideren)

IMG_0784

RØDING, østers, rædikke & østersfløde med dildolie

IMG_0785

TORSK, med kål & sikrom i smøremulsion

IMG_0786

PIGHVAR, & spæk i enebærbusk

(se det var spass – sådan at skulle klippe sin egen mad ud af enebærbusken)

IMG_0787

JOMFRUHUMMER, med rodfrugtsbark & skovmærke

IMG_0788

NYE KARTOFLER, andehjerter & æg, løvstikke & gåsefod

IMG_0789

LAMMERYG, gulebeder, røget marv & skovløg

(desværre var lammet meget sejt – men personalet var meget forstående og ville gerne servere os en ny omgang – vi afslog da ti retter immervæk er meget mad – men prisen blev fratrukket regningen)

IMG_0790

GRØNNE JORDBÆR, citron verbena & havesyre

IMG_0791

RABARBER, ”Kongen af Danmark”

IMG_0793

BRÆNDT KARAMEL, hasselnød & jordskok

IMG_0794

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med aspargespesto