Vidunderlig aften på AOC
I fredags var vi på restaurant AOC. Det er så bestemt et besøg værd.
Vi fik tasting menuen med ti retter og fire omgange appetizers.
Her får du besøget – eller i hvert fald de ti retter – i billeder
AGURK & STENBIDERROGN, rygeost & estragon
(klart noget jeg skal forsøge at genskabe derhjemme – estragoncremen gik så godt til stenbideren)
RØDING, østers, rædikke & østersfløde med dildolie
TORSK, med kål & sikrom i smøremulsion
PIGHVAR, & spæk i enebærbusk
(se det var spass – sådan at skulle klippe sin egen mad ud af enebærbusken)
JOMFRUHUMMER, med rodfrugtsbark & skovmærke
NYE KARTOFLER, andehjerter & æg, løvstikke & gåsefod
LAMMERYG, gulebeder, røget marv & skovløg
(desværre var lammet meget sejt – men personalet var meget forstående og ville gerne servere os en ny omgang – vi afslog da ti retter immervæk er meget mad – men prisen blev fratrukket regningen)
GRØNNE JORDBÆR, citron verbena & havesyre
RABARBER, ”Kongen af Danmark”
BRÆNDT KARAMEL, hasselnød & jordskok
Ingen kommentarer endnu