Sprødt æg på rosenkål

Anmeldelse: Restaurant Radio

I lørdags mens stormen føj ind over landet, begav vi os ud.
Vi havde været så heldige at få et gavekort til Restaurant Radio i bryllupsgave, og endelige havde vi en weekend, hvor vi ikke havde de store planer.

Vi må indrømme, at vi var lidt skeptiske efter at have læst menukortet, men ofte kan det også været svært at få et rigtig indtryk af retterne ud fra stikord.
Vi havde en skøn aften, maden var fantastik og personalet utrolig venligt og vidende.

Vi fik i alt fem retter (og ost), og den eneste jeg blev lidt skuffet over var desserten. Syltet perlebyg gør det bare ikke helt for mig. Til gengæld overraskede retten kål/høost/gran meget positivt, da vi som udgangspunkt ikke forventede alverden. Det var nærmest aftenens bedste ret. IMG_0184Det var ikke alle vinene, der var lige efter vores hoved, da en del af dem var meget metalliske, men de passede fint på retterne.

Ialt betalte vi jo ikke noget, men sådan en aften for to med fem retter og tilhørende vinmenu står i 1850 inkl. ekstra osteret og vand.

IMG_0179

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprødt æg på rosenkål