Verdens bedste cookies med chokolade og nødder

En tur på fabrikken

Under dinningweek var jeg på tapasfabrikken sammen med to dejlige veninder.

Tapasfabrikken ligger på Blågårdsgade og var et hyggeligt lille sted. Menuen var sat og bestod af fem små retter. Alle var de meget lækre bortset fra desserten – den vender vi tilbage til.

Menuen bestod jordskokkesuppe, stegt tun, carpaccio og lækkert stegt oksekød med sellerimos. Desserten var en panna cotta med havtorn.

Restauranten var hyggelig med levende stearinlys og  god betjening. Der er da intet som et godt glas rødvin med dejlige damer på en mandag – så får ugen da en god start.

Efter at have spist næsten alle retterne nåede vi til desserten, og er der noget, vi elsker, så er det dessert, men her blev vi svært skuffede. Panna cottaen var meget hård og havde en bund af husblas – ikke særligt indbydende. Jeg kan rigtig godt lide panna cotta, når den er luftig og blød. På toppen af panna cottaen var en havtorne suppe agtig ting. Den havde en lidt sjov bismag, og konsistensen sammen med den meget faste panna cotta var ikke et hit.

Men jeg ville gerne komme her igen, og blot undgå panna cottaen. Normalt kan man få seks retter for 275kr og det er jo ikke så slemt. Vinpriserne var også helt ok.

2014-02-10 22.54.15

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste cookies med chokolade og nødder