London food

Rabarbersaft – et strejf af sommer

Rabarberne er et sikkert tegn på at sommeren nærmer sig.
Jeg savner en have, men dem findes der ikke mange af på femte sal. Så er det jo godt, at ens mor kan forsyne en med hjemmedyrkede goodies…

Så i søndags gik jeg i køkkenet og tryllede lidt. Det tager ingen tid at lave saften, og så smager det altså lidt af sommer

2014-05-14 12.16.09
Saften kan holde sig i ca. to uger og smager skønt med vand, mineralvand eller endda lidt boblende vin…

  • 1 liter vand
  • 500 g rabarber
  • 2 dl rørsukker
  • 1 vaniljestang og kornene heraf

Rens rabarberstænglerne og skær dem tern. Kom rabarber, vand, sukker, vaniljekorn og vaniljestang i en gryde. Kog op og lad det koge i 7-10 minutter, Tag gryden af varmen og lad saften køle af. Sigt saften gennem en sigte og hæld den direkte på flaske.

Så er der kun tilbage at nyde…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London food