Pirog med spicy oksekød

London food

I påsken havde vi en skøn tur til London, og det er nu blevet tid til at dele lidt af mad-oplevelserne med jer.

1. Vi boede ved Regent Park. Ikke langt herfra ligger en gade der bestemt er værd at besøge; Marylebone High Street. Her er fyldt med lækre cafeer, design, gallerier og bagerier. Vi fandt det fineste bageri – det ligger lige over Le Pain Quotidien.bakery

2. Vi synes ofte, det er meget dyrt at spise morgenmad på hotellet. Derfor tager vi tit ud i byen og finder forskellige hyggelige steder. Vi besøgte Le Pain Quotidien, som er en kæde. Den findes flere steder i London men også i andre europæiske storbyer. På trods af dette havde de formået at bevare stemningen af en lille fransk cafe med økologiske vare. Du kan se hjemmesiden her http://www.lepainquotidien.co.uk/london2

 

3. Jamie Oliver! Det endte næsten med at blive en hel kavalkade af besøg hos Jamie Oliver. Først besøgte vi den helt nye restaurant The Italian. Dejligt sted med skøn mad. Her går man ikke galt i byen. Maden er rigelige og priserne rimelige… Det eneste, I skal være opmærksomme på, er, at der ikke kan bestilles bord medmindre, man er et stort selskab. Men der var heldigvis kort ventetid, så vi fik bare en drink i baren i mellemtiden.
Senere på ugen skulle kærestens fødselsdags fejres – først var vi ude og se musical, og senere tog vi på Barbecoa, her er maden lidt mere fancy men stadig meget reel – her er ingen skum, geleer og andre “mærkeligheder”. En af de rigtig gode ting ved restauranten er placeringen – lige overfor St. Paul’s Cathedral. Barbecoa

4. Harrods foodhall er et fast stop på vores London ture. Vi synes begge, at det er imponerende at gå at kigge på alle de lækre sager… Det skal opleves.
foto 2 (14)

5. Turens skuffelse skal også nævnes. I julegave havde jeg givet kæresten et besøg på den michelin-belønnede dimsum restaurant Yauatcha. Maden var skøn, men betjeningen var slet ikke på niveau. Jeg tror, vi havde syv forskellige tjener i løbet af aftenen, og maden blev ikke præsenteret ordentligt – man skulle være heldig, hvis man fik fat i om det var fisk eller fugl. Betjeningen var relativt stresset, og maden kom ind i et tempo, hvor vi næsten ikke kunne følge med. Derudover sad vi så tæt, at man næsten ikke kunne komme ud på toilettet. Men restauranten er værd at besøge, gå blot al carte og nyd de gode dimsums men forvent ikke michelin niveau.

foto 3 (7)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pirog med spicy oksekød