Blev Alberto K snydt?

Karamelkoldskål med hindbær

 

Fredag aften kommer kæresten hjem fra Norge, og så er det dejligt at kunne forkæle ham lidt. Denne version af koldskål er god lige nu, om sommeren elsker jeg den friske syrlighed. Her er der tilført lidt kant med karamelsmag, en dejlig anderledes måde at nyde koldskål på.

Til to personer skal du bruge:

25 g sukker
1,5 dl past. æggeblommer
1,5 dl tykmælk
1,5 dl kærnemælk
1 citron

Pisk sukker og æggeblommer hvidt – tilsæt tykmælk og kærnemælk. Skyl citronerne, riv skallen og pres saften. Hæld afkølet karamelsirup i koldskålen og smag til med citronsaft og lidt reven citronskal. Anret karamelkoldskålen med masser af friske bær.

Karamelsirup 
125 g sukker
1 dl vand

Karamellisér sukkeret på en tør pande, og kog den af med vand, til det bliver til en karamelsirup. Køl siruppen af. Jeg brugte ca. halvdelen af siruppen, men smag til hvordan du bedst kan lide koldskålen.

karamelkoldskål

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blev Alberto K snydt?