Lakrids macarons

Koldhævede fuldkornsboller

Hvad er bedre en varme boller om morgen, det er varme boller en dag hvor man har tømmermænd.
Fredag aften rørte jeg denne dej sammen, for ja det er en dej man kan bruge flere dage i træk ca. 3 dage.

Til otte boller brugte jeg:

  • 3,5dl koldt vand
  • 20gram gær
  • 1,5tsk salt
  • 300gram ølandshvede
  • 0,7dl hørfrø
  • 0,7dl havregryn
  • 0,3dl solsikkefrø
  • 0,3dl græskarkerner (jeg havde en kerneblading med græskarkerner i jeg brugte)

Opløs gær i vandet og tilsæt saltet. Derefter tilsætter du stille og roligt de øvrige ting mens du rører rundt eller din røremaskine gør det for dig. Dejen skal være meget våd.
Læg film over skålen og sæt den i køleskabet minimum natten over.
Når det er blevet morgen og du synes det er tid til morgenboller, så varmer du ovnen til 200grader (varmluft). Bollerne sættes på en bageplade med to skeer og sættes i ovnen i ca. 20 minutter. Og haps der er varme grove morgenboller.

Jeg synes faktisk at bollerne blev bedst her på anden dagen.
IMG_0860

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lakrids macarons