Rødkålssalat

Jordskokke gulerodssuppe

Julen er så småt ved at være overstået, og vi skal alle til at vende tilbage til de almindelige madgryder og madvaner igen.

I aften stod den på en dejlig cremet suppe og lidt lækkert hjemmebagt brød.

Du skal bruge:

  • 1 chili
  • Godt med olie
  • 2 almindelig løg
  • 1 liter vand
  • 300 gram jordskokker (skrællet vægt)
  • 200 gram gulerødder (skrællet vægt)
  • 2 fed hvidløg
  • Salt, peber, citron

Hak løg, hvidløg og chili fint, og sautér det i olivenolie, til løgene er klare. Skær jordskokker og gulerødder i grove tern og sautér dem i 10 minutter sammen med løgene.

Hæld vand på, bring suppen til kogepunktet, og lad den simre ved svag varme i 30 minutter. Tag suppen af blusset, og blend den til en ensartet konsistens.

Hæld evt. suppen gennem en si, varm den igennem, og smag til med citronsaft, salt og peber.

2013-12-27 18.10.15

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødkålssalat