Langtidshævede müsliboller

Æblecrumble med müsli

Efter en lang løbetur i dyrehaven må man gerne forkæle sig selv.
Vi har tons af æbler derhjemme og er jo i fuld gang med at lege med de fantastiske nye Solmüslier.

Sol Musli key visual kvadratisk RGBDerfor stod den på æblecrumble hvor jeg har erstattet havregrynene og nødderne med den skønne Solmüsli.

Du skal bruge til to mennesker:

  • 2 store æbler alt efter størrelse og hvor meget æblebid du gerne vil have i crumblen
  • 35 gr. mel (halvdelen må gerne være fuldkorn)
  • 25 gr. rørsukker
  • 60 gr. Solmüsli
  • 50 gr. smør

Skær æblerne i både og fjern kernehuset. Jeg skar æblerne i mundrette bider. Derefter blandede jeg smør, mel og sukker til en crumble. Tilsidst tilføjede jeg Solmüslien til crumblen og fik det hele blandet godt sammen. Læge æblestykkerne i bunden af et fad og fordel crumblen ovenpå. Sæt det hele i ovnen i 30minutter ved 175grader. Server æblekagen med skyr, cremefraiche eller flødeskum…

P.s. hvis der skal ekstra forkæles til, kan du tilføje en lag under crumblen med revet marcipan (men det er åbenbart ikke sæson endnu for kunne ikke opdrive det i Irma)

foto 3

foto 5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langtidshævede müsliboller