Hjemmelavede müslibarer
Jeg er igen hjemme i de vante rammer og jeg leger videre med den skønne solmüsli. Denne gang har jeg lavet en rigtig god gammel kending – müslibaren. Denne version skal ikke bages og gør den dejlig nem og hurtig at lave. Müslibaren kan varieres i det uendelig, det er kun fantasien, der sætter grænserne. Til ca. 12 barer (alt efter størrelse) brugte jeg:
- 100gr mandler
- 125gr dadler
- 150gr solmüsli
- en lille håndfuld tranebær
- 100gr mørk chokolade
- sirup (her må man prøver sig lidt frem)
Hak mandler groft sammen med chokoladen og dadlerne (husk at udstene dem først). Bland det hele sammen i en røremaskine – tilføj siruppen lidt efter lidt indtil massen kan samles. Tilsidst putter du det i en lille form der er beklædt med bagepapir – jeg lagde massen under tryk med en stor bog. Lad massen stå i køleskabet mindst natten over og skær massen op i passende bider… Velbekommen
Ingen kommentarer endnu