Event hos Hotel Chocolat

Pebernødder med appelsin

Igår var det 1. søndag i advent og det skal selvfølgelig fejres. Så julebagningen er gået i gang herhjemme og første stop var pebernødder. Jeg havde dog valgt at lave nogle lidt anderledes pebernødder. Derfor fik de et hint af appelsin.

pebernødder

Til rigtig mange pebernødder skal du bruge:

  • 125 g blødt smør
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • 1 æg
  • 1 tsk revet appelsinskal (usprøjtet)
  • 275 g hvedemel (ca. 4½ dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk stødt kanel
  • ½ tsk stødt kardemomme
  • ¼ tsk stødt hvid peber

Rør smør og sukker godt sammen. Rør æg og appelsinskal i. Bland de øvrige ingredienser, og vend dem i smørblandingen. Saml dejen til den er glat og smidig. Del dejen i 8 stykker, og tril dem til pølser (ca. 22 cm). Skær hver pølse i ca. 22 stykker, og tril dem til små pebernødder. Læg pebernødderne på en plade med bagepapir, og bag dem øverst i ovnen.

Bagetid: 9-10 min. ved 200

God fornøjelse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Event hos Hotel Chocolat