Pebernødder med appelsin

Kirsebær konfekt

Jeg faldt for lidt siden over frysetørret kirsebær pulver og tænkte straks at jeg måtte kunne bruge det i konfekt her i den søde juletid.

I denne omgang er det kommet på toppen af de dejlige kirsebær-maricpan kugler.

foto-3

Du tager ca. 20 amarena kirsebær og blender, derefter ælter du massen ind i ca. 200 gram marcipan. Herefter triller du ca. 20 kugler og overtrækker dem med hvid chokolade. Jeg har pyntet kuglerne med lidt frysetørret kirsebærpulver.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pebernødder med appelsin