Brudevals, sushi og røgalarm

Hvem myrdede cupcaken?

Cupcaken har huseret i Danmark i mange år, men nu rygtes den død. Jeg husker ellers tydeligt, da min mor og jeg indtog vores første cupcake, inden hysteriet havde bredt sig i Danmark. Det var på det lille og hyggelige hummingbird bakery i Notting Hill i London. Vi overvejede faktisk at tage ideen med hjem, men som så mange gange før blev ideen og drømmen ved det.

Vi kiggede ellers anklagende på hinanden, da Agnes Cupcakes startede og hurtigt blev en succes, men nu er det måske godt det samme. Men var det hele sagen om Agnes Cupcakes, der var med til at dræbe cupcaken. Det var i hvert fald nok en medvirkende årsag. Glamouren forsvandt ligesom fra de små, søde (og lidt overpricy) sager.

COLOURBOX8228093

Men hvad så nu? Hvad skal blive vores nye søde yndlingssag? Macaronen har jo i længere tid været en af mine favoritter, den er petit og smuk. Men den er ikke ligefrem særlig nem at lave i de små køkner. Anne au chocolat og Maja fra chocolat.dk spår, at det er de personlige ispinde og cheesecaken, der er det nye. Ispindene lyder selvfølgelig fristende lige i disse varme dage, men jeg tror ikke, de holder vinteren over. Cheesecaken tror jeg mere på, den kan der laves en million variationer over og kan laves utrolig flot, også selvom man bare står i sit hjemmekøkken.

Jeg lavede fornyelig en variation, som er god og fedtfattig her i sommervarmen (og nå ja så er den også glutenfri). Du finder opskriften her.

Nu skal vi så bare til at eksperimentere med at lave små cheesecakes, for det elskede jeg med cupcaken, at der var en til hver…

2014-05-24 08.44.21

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brudevals, sushi og røgalarm