Pasta og varmrøget laks i fad

Lakseforret med wasabi

Nu er nytåret godt overstået, og hovedpinen er atter forsvundet.
Jeg vil blot dele med jer denne dejlige forret, som vi fik til nytår.

Retten er i bund og grund utrolig simpel, men smagskombinationerne går rigtig godt sammen og giver en god smag. Forretten er meget let at foreberede og servere for mange mennesker.

Du skal bruge:

  • Røget laksefilet – (sådan et lidt højt stykke)
  • Creme fraiche 18%
  • Wasabi
  • Æble
  • Rugbrødschips

Du skærer laksefiletten i passende stykker – jeg skar dem ca. 1,5cm x 1,5cm. Påregn fire stykker til hver portion. Derefter blandede jeg creme fraiche og wasabi – her må du smage dig frem, for styrken på wasabi varierer meget, og det er jo også forskelligt, hvor stærkt du ønsker dressingen. Æblet skæres i små firkanter og rugbrødschips brydes ned til mindre størrelser – lidt krymmel og nogle lidt større stykker.
Herefter skal det blot anrettes – et lille strøg wasabidressing under hvert stykke laks. Drys æblestykker og rugbrødschips ud over laksestykkerne og placer lidt større stykker rugbrødschips op ad laksen. Her er retten pyntet med lidt ærteskud.

IMG_0088

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta og varmrøget laks i fad