Hvid chokolademousse med lakrids
Nu er vores havemøbler endelig kommet – tak Ilva, det var kun 4 uger for sent – så nu vi venter desperat på sommeren.
Så snart vejret tillader det, tager vi aftenkaffen udendørs i vores magelige stole
En gang i mellem skal der lidt sødttil kaffen, så i sidste uge havde jeg lavet en lille og meget let mousse – du skal blot huske at sætte den i gang om morgenen eller aftenen før.
Til fire portioner:
100 gram hvid chokolade
2½ dl fløde og
2 tsk lakridspulver
Hak den hvide chokolade, og hæld den i en skål. Hæld fløden og lakridspulveret i en gryde, og kog det op indtil lakridspulveret er opløst – husk at røre rundt en gang i mellem. Herefter hælder du fløden over den hvide chokolade og rører, indtil chokoladen er opløst. Læg film over, så det slutter tæt med massen og sæt det i køleskabet. Her skal det stå i 8 timer. Når du er klar til at servere, pisker du det op, så den bliver dejlig luftig.
Anret med lige det du synes på toppen. Jeg pyntede med blåbær og små lyserøde marengskys.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu