Asiatisk salat med spidskål og rejer

Hvid chokolade mousse med passionsfrugt og havtorn

Denne dejlige hvide chokolademousse får et skønt modspil af den syrlige passionsfrugt og frysetørret havtorn.

Chokolademoussen er let at lave.
Du smelter 100g hvid chokolade over et vandbad (hvis du ikke er så heldig at have en gryde med indbygget vandbad)
Imellemtiden pisker du et bæger past. æggeblommer med 2 spsk sukker. I en anden skål har du pisket 1 bæger past. æggehvider helt stive. Når chokoladen er smeltet, rører du den sammen med æggesnapsen. Tilsidst vender du æggehviderne i. Og din mousse er færdig.

Passionsfrugtpureen er ligeledes simpel:
Tag kødet fra ca. 6 passionsfrugter og skil kødet fra saften i en si. Saften blander du med 1 tsk maizena og 1 tsk sukker og en smule vand. Varm på pureen indtil det begynder at tykne.

2013-05-18 20.44.34

Jeg lavede en bund af passionsfrugtpure inden jeg hældte chokolademoussen ovenpå.
Inden servering findelte jeg lidt frysetørret havtorn ovenpå.
Til pynt lavede jeg lidt chokoladeplader pyntet med havtorn og pufsukker (det fremkalder barnlige minder når det puffer i munden)

 

1

  • Julie nissen

    Den lyder rigtig lækker. Hvor mange personer er der til?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asiatisk salat med spidskål og rejer