Røgsalt

Blomkålssalat

Jeg er i øjeblikket optaget af at få en del nye salat opskrifter ind i den daglige trummerum.
Denne blomkålssalat er vi meget begejstret for.

Det er så simpelt at lave og så velsmagende og frisk.
Du tager et blomkål og river det på et mandolinjern, river det, eller som jeg kørte det igennem mit Kitchenaid rivejern. Det vigtigste er, at det bliver delt i små tynde stykker.
Fordel blomkålen i et fad eller skål, riv parmasan henover. I denne omgang blev salaten krydret med olivenolie, citron, salt, peber, lidt oliven og en skøn basilikumspesto med trøffel (som jeg var heldig at få, da vi købte noget skøn vin)

IMG_0805

Den dejlige salat var tilbehør til noget så ordinært som frikadeller, så dem gider vi ikke snakke mere om.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Røgsalt