Mexicansk tundip
Det er vigtigt at holde saltbalancen oppe i disse dage, hvor vi sveder sådan i varmen (og en rigtig god undskyldning for at få en enkelt salt snack eller to).
Og du tænker nok, at det rabler for kvindemennesket – fisk i dippen… Men prøv det! Det smagte faktisk rigtig godt, og en god afveksling til den sædvanlige salsa eller cream fraiche helvede…
Du skal bruge:
- 1 dåse tun i olie – drænet (vælg nu en god tun, det er altså det bærende element – jeg anbefaler Rio Mare)
- 1 forårsløg
- ½ chili (jeg fjernede kernerne – men smag og behag)
- 1 spsk sød chilisauce
- 2 spsk mayonaise (her brugte jeg light modellen fra Hellmann)
- Saften fra en lime
- Salt
- Koriander efter smag (jeg brugte ca. 2 spsk finthakket + lidt pynt på toppen)
Smid det hele i minihakkeren (stavblenderen/blenderen), og kør indtil du har en ensartet masse. Smag til med chili, lime, salt eller koriander. Mere simpelt bliver det altså ikke…
Ingen kommentarer endnu