hurtig, hurtigere, hurtigst pizza

Test af Karolines Køkkens softice

Der er 32 grader på kontoret idag, udover at det gør det ganske umuligt at få lavet noget konstruktivt, giver det en uimodståelig lyst til is og dukkert i vandet.

Der har i noget tid stået en pakke af Karolines Køkkens nyeste påfund i mit køleskab – softice. Igår blev det simpelthen for meget for mig – jeg kunne ikke magte det mere. Jeg var nødt til at prøve det. Det lyder alvorligt, og det var det altså også i den givne situation, da jeg langsomt var ved at smelte efter min daglige 10km cykeltur hjem fra arbejdet (man skulle tro, at jeg var vant til det snart, men ak og ve jeg kommer stadig til at svede af det).

Der var simpelthen ikke andet for ind at få pakket den softice ud og hældt i en bøtte og begynde at piske (jeg fulgte slavisk instruktionen på pakken). Hold da op, hvor det svulmer op, i ismaskinen med massen, og så skulle jeg bare vente en halv times tid. Man kan sagtens lave det uden ismaskinen, det speeder bare processen op, og det var strengt nødvendigt i dette tilfælde. Da ismaksinen var færdig tog jeg en smule fra jeg piskede færdigt til softice. Resten røg ansvarsfuldt i fryseren til en anden god gang…

Om det var varmen eller sandheden så røg isen meget hurtigt ned, og jeg synes den havde den helt rigtig smag og konsistens af “rigtig” softice. Og så bliver der altså ret meget softice for 20kr… Langt mere end det man får hos ismanden.

Softice-thumb

Billedet er fra Arlas egen hjemmeside (jeg fik simpelthen guffet isen i mig, før jeg kunne nå at knipse et billede)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hurtig, hurtigere, hurtigst pizza